sneakylittlebitch

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Znova chcem byť taká ako kedysi :(

Dobre. Dnes som bola neposlušná a zlá voči svojmu telu. Ráno som ho naládovala chlebíkom s bambínom a šunkou. Cez deň v škole som do ňho vtlačila jogurt a čokoládové BEBE. Na obed vifonku. Na večeru polovicu žemličky so šunkou a polovicu balíčka ovsenej kaše. A pila som vodu a colu zero. Som zúfalá. Chcem naspäť svojích 49kg. 53kg je zlých. Veľmi zlých.

personal | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    Ach, tiež som chcela schudnúť, ale nemám na to výdrž. Bývam HROZNE nervózna a nepríjemná, keď nemôžem jesť to, čo sa mi zachce. Takže teraz sa radšej už ani nevážim, lebo v opačnom prípade by som mala vážny problém :D.
    Ale Ty? Dievča, vzchop sa ;). Nie si na tom zle, a ani to jedlo čo si zjedla nestojí za to, aby si si to vyčítala. Fakt. Ako Ti len môžem zlepšiť náladu? Tak napr. ja som z tých "zakázaných" potravín a jediel dnes do seba dala: koláče (asi 10), 2 sójové tyčinky, čokoládové guľôčky a škoricové mušličky s mliekom, piškóty s medom...eh? Sakra, to až toľko?! :D Nevadí! Chodím (vlastne začnem od budúceho týždňa) cvičiť do fitka, čo máme v telocvični - hoci len raz do týždňa, ale aj to je niečo. Nech je ako chce, sú aj dôležitejšie veci ako hmotnosť. Určite si si toho vedomá :).
    publikované: 04.12.2012 20:45:29 | autor: Kate Flynn (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014